Woke.no

Samfunnsengasjert og SoMe-dyktig student? (10% deltid)

På få måneder har vi gått fra ingenting til å bli et gründerselskap i vekst. Vi ser nå etter et SoMe-geni som kan hjelpe oss vokse enda mer! ⚡️💪
22/4/2024 23:42

Woke.no er en helt ny tjeneste for 16-29 åringer som vil dele sine meninger i redaktørstyrte medier. Vår tjeneste gjør det enklere for unge skribenter å bli publisert i aviser, ved å blant annet la dem nå flere mediehus samtidig og få varsler når ting skjer.

Akkurat nå tester vi Woke.no sammen med flere mediehus. Debattredaksjonene i VG, Nettavisen og TV 2 er blant våre testere.

Hittil i testfasen, har vi fått publisert et titalls unge meninger i riksdekkende medier.

Woke.no er et nytt og foreløpig lite, studentdrevet selskap. Vi er ikke eid eller støttet av noen store medieselskap eller -konsern, og alt av arbeidet innad i Woke er nytt, krevende og ambisiøst. Vi har dessuten store kommersielle vekstambisjoner.

I korte trekk funker Woke.no sånn

Nå trenger vi et SoMe-geni som kan hjelpe oss med å vokse på plattformene TikTok og Instagram.

SoMe-stillingen 💼

Fordi unge mellom 16 og 29 år er midt i blinken for oss, ønsker vi en sterk tilstedeværelse på TikTok og Instagram. Vi ønsker at Wokes TikTok- og Instagram-kontoer skal være sentrale kontoer i det offentlige ordskiftet på SoMe, som angår unge voksne.

Vi leter etter et SoMe-geni som kan hjelpe oss med dette ambisiøse målet. Din jobb er å være hovedansvarlig for TikTok-kontoen @ungdebatt og Instagram-kontoen @ungdebatt.

Stillingen er en deltidsstilling på 10%, som kan kombineres med annen jobb eller studier. Vi kan tilby sitteplass og møterom i Oslo, men jobben er hovedsakelig remote.

Dine arbeidsoppgaver vil være å…

⁃ Være ansiktet utad på vår TikTok og Instagram, hvor du engasjererer med følgere og fremtidige følgere, med egne ord og eget ansikt

- Planlegge og produsere 2 videoer i uken, for våre TikTok- og Instagram-kontoer @ungdebatt

⁃ Engasjere med kjente og ukjente unge norske TikTok- og Instagram-menere, med våre kontoer; skape debatt, og få unge til å engasjere med og følge oss på TikTok og Instagram

⁃ Styre de andre oppgavene på Instagram- og TikTok-kontoene, som Stories, svare på DMs, engasjere og moderere kommentarfelt, osv.

⁃ Sørge for vekst og engasjement på begge kontoene

- Pitche, planlegge og lage kortsiktige kampanjer og prosjekter, sammen med resten av teamet

Formålet med SoMe-styringen

Formålet med TikTok- og Instagram-postingen er å hovedsakelig å lage treffende innhold om pågående debatter med egne ord og ansikt, på engasjerende og inviterende vis, og forsøke å engasjere unge til å delta i våre kommentarfelt. Det er også ønskelig at ditt innhold får unge til å sende inn sine meninger på Woke.no.

For oss er kvalitet viktigere enn kvantitet, så vi ønsker  innhold av kvalitet som har potensialet til å treffe godt og nå langt. Vi ønsker også noen som kan være selvstendig og komme på idéer selv.

Som SoMe-ansvarlig skal du appellere til målgruppen 16-29 år med godt innhold som er aktuelt for det Woke driver med, spre Woke.no som merkevare og konsept på TikTok og Instagram - og få unge mellom 16 og 29 år til å sende sine meninger på Woke.no

Vi leter etter en som…

⁃ Er kreativ, idérik, nyskapende og tidsmessig fleksibel

⁃ Har erfaring med å planlegge og produsere SoMe-innhold som når langt og treffer bra

⁃ Er trygg foran kameraet og har god erfaring med å filme

⁃ Er trygg på TikTok og Instagram, og følger med på SoMe-trender

⁃ Er samfunnsengasjert, følger med på det generelle offentlige ordskiftet, men spesielt debatter som opptar de unge

⁃ Snakker og skriver flytende norsk

⁃ Kan jobbe og bidra i et nytt og lite gründerselskap med store ambisjoner

Du får...


⁃ Frilanseravtale med fast lønn (Minst 3000,-/mnd)

⁃ Sitteplass på en kul co-working space (med bra kaffe) i Oslo

⁃ Bedriftsrabatter på noen få good to have-tjenester for studenter

⁃ Bli med på et nytt, hett og voksende gründerprosjekt, sammen med to andre studentgründere

Mer informasjon ℹ️

Dette er en frilansstilling på 10%. Avtalen varer i tre måneder, med mulighet for forlengelse og økt prosentstilling. Det vil også være mulighet for fast ansettelse i selskapet.

Send CV, søknad og referanser til woke@woke.no. Merk e-posten med «Deltidsstilling». Fristen for innsendelse er 1. juni 2024. Om ønskelig kan du også sende en videosøknad (via en Dropbox eller Google Drive-lenke) 👋

Aktuelle kandidater vil kontaktes i løpet av juni-måned. Arbeidsstart er i sommeren/ tidlig høst 2024.

Spørsmål om stillingen? Kontakt Luqman ved å sende e-post her.

Vi snakkes!

Les også:
Woke er en nettjeneste for unge skribenter og debattredaksjoner. Henvendelser kan sendes til woke@woke.no.

Woke AS. Org. nr. 933364283.
→ Journalist? Logg inn herFølg oss og få unge meninger rett i feeden!