Samfunnsengasjert og SoMe-dyktig student? (10% deltid)
Les
Send ditt leserinnlegg nå

Brukervilkår

Brukervilkår for Woke AS

Disse brukervilkårene ("Vilkårene") gjelder for din bruk av Woke AS sine tjenester og nettsider ("Tjenestene") tilgjengelig på woke.no. Vennligst les nøye gjennom disse Vilkårene før du tar i bruk Tjenestene. Ved å bruke Tjenestene, samtykker du i å være bundet av disse Vilkårene.

 1. Beta Testing:
 2. Woke AS er for tiden i beta-testfasen. Ved å delta i beta-testingen av våre tjenester, erkjenner og aksepterer du at det kan være risiko at behandling av personvern og andre mangler eller feil. Woke AS fraskriver seg ethvert ansvar for skader eller tap som oppstår som følge av din deltakelse i beta-testingen.
 3. Personvern:
 4. Woke AS tar personvern på alvor og streber etter å utvikle systemer som møter dagens normal innen behandling av personvern. Ved å bruke Tjenestene samtykker du i vår behandling av dine personopplysninger i samsvar med våre personvernvilkår. Vi oppfordrer deg til å lese våre personvernvilkår nøye før du tar i bruk Tjenestene.
 5. Ansvarsfraskrivelse:
 6. Woke AS fraskriver seg ethvert ansvar for skader, tap eller konsekvenser av noe slag som oppstår som følge av din bruk av Tjenestene. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, indirekte, tilfeldige eller følgeskader.
 7. Endringer i Vilkårene:
 8. Woke AS forbeholder seg retten til å endre disse Vilkårene når som helst og etter eget skjønn. Eventuelle endringer vil tre i kraft umiddelbart etter at de er publisert på woke.no. Det er ditt ansvar å jevnlig gjennomgå disse Vilkårene for å være oppdatert på eventuelle endringer.
 9. Oppsigelse:
 10. Du kan når som helst si opp din bruk av Tjenestene ved å avslutte din konto og slutte å bruke Tjenestene. Woke AS forbeholder seg retten til å si opp eller suspendere din tilgang til Tjenestene etter eget skjønn, uten varsel eller erstatning, hvis vi mistenker brudd på disse Vilkårene eller annen uakseptabel oppførsel.
 11. Gjeldende lov og tvisteløsning:
 12. Disse Vilkårene skal tolkes i samsvar med norsk rett. Eventuelle tvister som oppstår i forbindelse med disse Vilkårene eller din bruk av Tjenestene skal avgjøres av de ordinære norske domstolene.

Ved å bruke Tjenestene samtykker du i å være bundet av disse Vilkårene. Hvis du ikke aksepterer disse Vilkårene, vennligst ikke bruk Tjenestene.

For spørsmål eller henvendelser angående disse Vilkårene, vennligst kontakt oss på kontakt@woke.no.

Sist oppdatert: 01.05.2024

Woke er en nettjeneste for unge skribenter og debattredaksjoner. Henvendelser kan sendes til woke@woke.no.

Woke AS. Org. nr. 933364283.
→ Journalist? Logg inn herFølg oss og få unge meninger rett i feeden!
TikTokInsta (3000+ følgere)