Samfunnsengasjert og SoMe-dyktig student? (10% deltid)
Les
Send ditt leserinnlegg nå

Personvernerklæring

Personvernerklæring

Woke AS ("Woke", "vi", "oss") er behandlingsansvarlig for behandlingen av personopplysninger som beskrevet i denne personvernerklæringen. I denne erklæringen forklarer vi hva slags personopplysninger vi samler inn og hvordan vi behandler dem. Denne personvernerklæringen gjelder for tjenesten levert på nettstedet <URL nettsted> og Woke-appen.

Personopplysninger vi samler inn og behandler

Vi behandler følgende kategorier av personopplysninger:

 1. Grunnleggende informasjon: navn, fødselsdato
 2. Kontaktinformasjon: adresse, telefonnummer, e-postadresse
 3. Konto- og profilinformasjon: innstillinger, preferanser
 4. Betalingsinformasjon: transaksjonsinformasjon, betalingsmiddel
 5. Kundehistorikk og kundeengasjement: bestillings- og leveringsopplysninger, handlekurvbevegelser, rabattkoder, lojalitetsprograminformasjon
 6. Kundeaktivitet: lese- og handlingshistorikk fra appen, nettsider eller elektronisk kommunikasjon vi sender ut, samt teknisk informasjon om enhetene du bruker
 7. Cookies: se vår informasjon om cookies her

Personopplysningene samles i de fleste tilfeller inn direkte fra deg, eller de genereres i forbindelse med din bruk av våre tjenester og produkter. Når vi henter personopplysninger fra andre kilder, gjør vi det fra følgende kilder:

Hvordan vi bruker personopplysningene

 1. Levering av tjeneste/avtaleinngåelse: Vi bruker dine personopplysninger til å oppfylle våre avtaler med deg, for eksempel når du bestiller et produkt eller en tjeneste fra oss.
 2. Administrasjon av kundeforhold: Vi bruker dine personopplysninger til å administrere vårt kundeforhold med deg, inkludert kundeservice og klagebehandling.
 3. Analyse, forretningsutvikling og forbedring av tjenester: Vi analyserer personopplysninger for å utvikle og forbedre våre tjenester og produkter.
 4. Tilpasset brukeropplevelse: Vi tilpasser brukeropplevelsen basert på dine personopplysninger.
 5. Salg og markedsføring: Vi bruker personopplysninger til salg og markedsføring av våre produkter og tjenester, inkludert e-postkommunikasjon. Du har mulighet til å reservere deg mot visse former for markedsføring.
 6. Beta-testing: Vi kan bruke personopplysninger i forbindelse med beta-testing av nye funksjoner eller produkter. Dette kan inkludere innsamling av tilbakemeldinger og feilsøking.

Dine rettigheter

Dersom du ønsker å utøve dine rettigheter knyttet til personopplysninger, kan du kontakte vårt personvernombud på <DPO e-postadresse>. Du har følgende rettigheter:

 1. Rett til innsyn i egne opplysninger
 2. Rett til korrigering av personopplysninger
 3. Retten til sletting av personopplysninger
 4. Begrensning av behandling av personopplysninger
 5. Protestere mot behandling av personopplysninger
 6. Dataportabilitet

Klage

Dersom du mener vi ikke overholder gjeldende personvernregler, kan du kontakte oss på kontakt@woke.no. Du har også rett til å klage til Datatilsynet.

Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert: 01.05.2024.

Woke er en nettjeneste for unge skribenter og debattredaksjoner. Henvendelser kan sendes til woke@woke.no.

Woke AS. Org. nr. 933364283.
→ Journalist? Logg inn herFølg oss og få unge meninger rett i feeden!
TikTokInsta (3000+ følgere)